Tricicletele și mașinuțele electrice, două cadouri extraordinare pentru copii

Tricicletele și mașinuțele electrice, două cadouri extraordinare pentru copii
Tricicletele și mașinuțele electrice, două cadouri extraordinare pentru copii
User Rating: 4.9 (2 votes)

Vă doriți să faceți copilului vostru un cadou extraordinar? Cumpărați-i fie o tricicletă, fie o mașinuță electrică. De ce? Iată câteva dintre motivele pentru care oricare dintre aceste două produse pot fi un cadou minunat pentru cei mici.

Copii mici simt nevoia de a fi în mișcare aproape toată ziua. Și este foarte bine că vor să facă mișcare. În acest fel, ei își eliberează energia, își lucrează mușchii și își întăresc oasele.

Din acest motiv, ar trebui să permiteți copiilor să se plimbe zilnic, să se dea în leagăn, să sară pe trambulină, să înoate, să meargă cu tricicleta (pentru cei mici există modele cu mâner de împingere care poate fi scoasă atunci când copilul învață să pedaleze singur).

Mersul pe tricicletă ajută copilul să-și țină echilibrul. De asemenea, mersul pe tricicletă este și foarte sănătos. Ajută copilul să se dezvolte armonios. În plus, pedalatul pe tricicletă contribuie la întărirea inimii și picioarelor. Copilul învață să-și coordoneze mișcările brațelor și picioarelor. De asemenea, își îmbunătățește atenția și reflexele.

Mergând pe tricicletă, copilul se simte în siguranță, iar atunci când își dă seama că nu are nevoie de un adult pentru a o folosi, el capătă încredere în sine. Folosirea tricicletei îi oferă o nouă concepție despre spațiu și timp. Tricicleta îi dă posibilitatea să se joace și, în același timp, să interacționeze cu alți copii.

După o perioadă de mers cu tricicleta, copilul va ajunge acasă obosit și transpirat. El nu va mai simți nevoia să sară pe canapea sau să alerge prin casă. Vă veți bucura mult când veți constata că ați reușit să-l faceți să-și consume energia fără să vă facă deranj în casă.

Așadar, nu ezitați să-i faceți cadou copilului dumneavoastră o tricicletă. Se va bucura și el și dumneavoastră, atunci când va fi liniște în casă. Pentru a găsi o tricicletă de cea mai bună calitate și la un preț foarte avantajos, vă recomandăm să intrați pe site-ul puimic.ro. Aici veți găsi o gamă variată de triciclete.

O tricicletă foarte interesantă este cea cu design modular, care permite eliminarea progresivă a unor componente, pe măsură ce copilul dezvoltă diferite abilități. O astfel de tricicletă este dotată cu mâner pentru părinți și suport pentru picioare. Acest model este alternativa unui cărucior. Scaunul rotativ la 360° cu spătar, centură și bară detașabilă, oferă confort și siguranță pe timpul plimbărilor. Alegerea vă aparține, intrați și bucurați-vă de ofertele atractive.

Dacă deja i-ați cumpărat copilului dumneavoastră o tricicletă, faceți-i cadou o mașinuță electrică. Va fi un cadou cu adevărat special. Copilul dumneavoastră va fi invidiat de ceilalți copii și nu va uita niciodată acest dar. El își va aminti mereu de mașinuța lui electrică.

Datorită mașinuței electrice va învăța lucruri noi. Va învăța să-și controleze mașina, ceea ce îl va ajuta să-și coordoneze mișcările. De asemenea, va învăța să fie mai responsabil, să aibă grijă de lucrurile importante din jurul lui.

Mașinuța electrică este un cadou rezistent, mai ales dacă o achiziționați dintr-un magazin care pune la dispoziția clienților săi doar lucruri de calitate. În plus, găsirea unui astfel de magazin nu este deloc o chestiune dificilă. Este suficient să intrați pe Google și să scrieți Caretero. Imediat vă va apărea site-ul magazinului online caretero.ro.

În acest magazin aveți oportunitatea de a găsi o gamă variată mașinuțe electrice. Aici există diferite modele de la Toyz: Mercedes Benz, Audi, Volvo, Ford, Maserati, BMW.

Cu o mașinuță electrică Mercedes Benz cu telecomandă, îi puteți împlini visul copilului dumneavoastră de a de a avea propriul său autoturism Mercedes. Noul Mercedes-Benz S63 AMG de la Toyz impresionează prin aspectul și performanțele premium, cu atenție la fiecare detaliu. Siguranța în conducere va fi asigurată de controlul de la distanță prin intermediul telecomenzii.

Această mașinuță îi oferă copilului posibilități multiple de distracție. Copilul va putea conduce independent sau îl veți putea ajuta prin intermediul telecomenzii. De asemenea, un astfel de model dispune de dotări deosebite: două trepte de viteze, atât înainte, cât și înapoi, lumini de zi cu LED, lumini față și spate cu buton de oprire/pornire, lumini marșarier, schimbător de viteze cu litere luminate, volan cu claxon și butoane cu melodii, panou multimedia luminat, cu intrări pentru MP3 player, port USB, slot MicroSD, viteza – 5 km/h, timp îndelungat de activitate cu o singură încărcare, datorită bateriei de 12V 7Ah, putere excepțională datorită celor două motoare de 12V 35W (total 70W). Interesantă mașinuță, nu-i așa?

Intrați pe caretero.ro și achiziționați-o pentru a-i face copilului dumneavoastră o surpriză extraordinară de care se va bucura enorm. Dacă sunteți din Târgu Mureș, vă recomandăm să mergeți la depozitul firmei pentru a vedea produsul pe care doriți să-l cumpărați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*