Timpul trece, caruciorul rezista!

Timpul trece, caruciorul rezista!
Timpul trece, caruciorul rezista!
User Rating: 5 (2 votes)

Nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut copiii. Cat de repede trece timpul si cat de mult sunt eu in urma lui… ca dovada, mereu am discutii cu prietenele mele despre copiii lor cam in stilul asta: „Si, ce mai face Ionut? A terminat gradinita, merge la toamna la scoala?” „Sigur, merge si la toamna, dar si acum ca este in clasa a III-a”…

Si eu fac ochii mari si ma gandesc „cum de e posibil”?

Parca ieri il plimbam pe Alex, apoi pe Teo si, imediat, pe Roby in „automobilul” cumparat online de la noriel.ro, din categoria carucioare copii, prin toate parcurile din zonele unde am locuit de cand l-am nascut pe Alex. Ca asa s-a nimerit, sa ne tot mutam si nu e usor deloc cand ai copii mici sa te tii de sportul asta. Mai ales daca ma gandesc numai la cate jucarii si lucrusoare si accesorii strict necesare pentru ei am avut de impachetat si despachetat…

De aceea, la ultima mutare, nu am mai luat aproape nimic. Unde urma sa ne locuim (si, Slava Domnului, si acum stam tot acolo) este o zona comerciala, plina de magazine cu tot ce trebuie pentru o casa noua, mai ales cu cele trebuincioase copiilor. Prima data mi-a sarit in ochi Noriel pe care il stiam, oricum, de pe internet, ca doar v-am spus ca de acolo cumparasem minunea de carucior a copiilor de care au beneficiat cu totii si care, fie vorba intre noi, a fost singurul gadget de bebelusi pe care l-am mai luat cu mine.

Restul lucrurilor le-am facut pachet si le-am impartit vecinelor de la fosta adresa care aveau, sau urmau sa aiba, sau isi doreau sa facă, la un moment dat, copii.

carucior noriel

Asa ca bucuria celor mici a fost si mai mare decat bucuria mea ca am avut mai putine catrafuse de mutat, numai la vestea ca urmeaza sa le reinnoim stocul de jucarii si lucrusoare (bine, oricum era nevoie de asta, pentru ca ai mei copii au darul de a creste ca din apa. Si ai vostri, nu-i asa?).

Si tot parca ieri, cand ieseam cu toti trei la plimbare, cu Roby titularul de drept al confortabilului carucior, Teo si Alex nu stiau cum sa ma convinga mai repede ca sunt amandoi atat de obositi dupa doar cativa pasi, incat se impune de urgenta a fi luati in brate sau, si mai bine, a fi primiti de mezin in confortabilul sau mijloc de transport. Si nu de putine ori, chiar asa faceam – ca doar nu e usor sa fii neascultator cand ai trei sefi… si, pe buna dreptate, ulterior ma felicitam ca am ales un model de carucior confortabil, dar, mai ales, rezistent la solicitarile la care il supuneam noi. Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca am fi facut o echipa tare serioasa si de incredere de testat carucioare, cu siguranta care scapa intreg din mainile noastre ar fi putut fi vandut cu garantie pe viata!!

Si trece timpul… nu mai avem acum nevoie de carucior de cativa ani (mi-e frica sa-i numar), in schimb, fina mea are nevoie de unul, pentru ca va naste in curand, asa ca in weekend avem treaba: pregatim pentru ea un pachet mare-mare de lucruri de bebe din care nu va lipsi, evident, faimosul carucior!

logo noriel

sursa foto: noriel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*