Secretul unei mămici active

Secretul unei mămici active
Secretul unei mămici active
User Rating: 5 (2 votes)

Pentru toate există o primă dată şi, mai mereu, nu e deloc simplu. O confirmă şi experienţa mea legată de prima dată când am devenit mamă. Dintr-odată, mi se deschideau porţile unui univers total nou. Fascinant, dar plin de capcane. Şi asta mă speria. Aveam un aliat de încredere, este adevărat, în Magazinele Noriel. Mai era puţin şi-mi mutam rezidenţa între rafturile de scutece colţ cu raionul de cărucioare. Căci aici am petrecut eu cel mai mult timp înainte să nasc, încercând să găsesc cel mai potrivit cărucior pentru o mamă dinamică, aşa cum îmi doream să fiu.

Nu aş fi vrut ca maternitatea să mă transforme într-un element decorativ al casei, ce-i drept cu utilitate precisă. Visam să ne continuăm viaţa activă, împreună cu bebeluşul nostru. Fie că era vorba de plimbări lungi, fie că era vorba de deplasări cu maşina sau întâlniri cu prietenii, bebeluşul trebuia să ne însoţească şi, mai ales, să se simtă confortabil. De aceea, alegerea cea mai bună se prefigura a fi din categoria cărucioare 3 în 1 care au incluse landoul (folosibil până pe la 9 kilograme ale bebeluşului) şi scăunelul pentru maşină (util până la 13 kilograme ale celui mic – adică destul de mult timp, în funcţie de evoluţia copilului, până în jurul vârstei de trei ani). Cu o mică socoteală, o investiţie de acest gen este mai mult decât profitabilă pentru că acoperă necesităţile de transport şi de mobilitate pentru primii trei ani din viaţă (deşi unii părinţi aleg să-şi mai plimbe copilul în cărucior şi după această vârstă, eu eram hotărâtă să nu o fac, chit că e mai incomod aşa) şi nu numai. Şi când zic asta mă refer la faptul că, în cazul nostru, şi cel de-al doilea copil avea să beneficieze de acest cărucior. Cât despre scăunelul de maşină, acesta s-a dovedit a fi cel mai folosit, inclusiv montat pe structura căruciorului. Căci asta este ce-mi place cel mai mult la un astfel de cărucior 3 în 1: faptul că este flexibil şi poate fi folosit în diferite situaţii, dar şi că pot beneficia de el mai mult de un copil, datorită structurii sale rezistente.

Până la urmă, am ales un cărucior precum cel din filmuleţul de mai jos:

Şi este exact precum în imagini – un fel de gadget pentru cei mai mici membri ai familiei: modern, uşor, manevrabil şi, mai ales, extrem de util şi adaptabil.

Acum suntem mari, nu ne mai este necesar căruciorul, însă, în continuare, găsim la Noriel accesoriile de care avem nevoie, indiferent că este vorba de mobilier, haine, cărţi, rechizite, jocuri, jucării, biciclete, săniuţe şi orice altceva ne trebuie pentru o copilărie fericită şi sigură 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*