Esti mamica? Afla cum poti folosi corect aparatul de aer conditionat

Esti mamica? Afla cum poti folosi corect aparatul de aer conditionat
Esti mamica? Afla cum poti folosi corect aparatul de aer conditionat
User Rating: 5 (1 votes)

Doresti sa ii oferi micutului tau cele mai bune conditii? Curand, vom fi intampinati de crunta vara cu temperaturile sale extreme de peste 35-40 grade. Ce este de facut in situatia aceasta, astfel incat bebelusul sa beneficieze de o temperature optima in casa, mai ales cand doarme?

Aerul conditionat este o modalitate pentru racirea aerului din spatiile inchise, insa acesta este un subiect controversat cand este vorba de o familie care are copii. Deoarece sanatatea si confortul copilului primeaza in familie, asigura-te ca ai achizitionat sau ca vei achizitiona cele mai noi, securizate si calitative aparate de aer conditionat. Cu un simplu click aici poti vizualiza si achizitiona online, simplu si rapid, cele mai noi modele, la cele mai bune preturi.

Este utilizabil aerul conditionat in apropierea copiilor?

Aerul conditionat este un dispozitiv electric destinat sa transfere aer, de afara, in casa, insa trecut prin filtre de racire sau incalzire (exista modele care pot fi folosite iarna pentru a oferi caldura suplimentara). Cu toate acestea, de cele mai multe ori, acesta nu este folosit si curatat corespunzator si conform indicatiilor specialistilor, astfel apar cazuri si discutii controversate in jurul acestei teme, avand ca subiect avantajele si dezavantajele utilizarii sale. Modelele de aer conditionat ldk sunt atent proiectate si fabricate pentru a putea sa faci fata fara probleme unei veri cu temperaturi foarte ridicate.

O parere comuna a majoritatii doctorilor pediatri este aceea ca nu aparatul de aer conditionat dauneaza copiilor, ci modul sau de utilizare. Micutii sunt afectati in mod special de schimbarile de temperatura bruste, astfel, aceasta ar trebui sa fie uniforma in toate camerele. Atat timp cat aparatul de aer conditionat nu este direct orientat spre copil sau macar in camera cu el, nu va fi afectat.

Pentru a folosi corect un aparat de aer conditionat este nevoie ca inainte de folosirea sa, sa consulti un specialist pentru a-l curata profesional si a-i verifica rezervele sistemului de racire, precum freonul. Acesta va stabili daca aparatul este perfect functional pentru a nu adauga praf sau bacterii aerului pe care il introduce in incapere.

Aceste recomandari sunt valabile atat unei familii care are copii, cat si uneia fara, deoarece privesc sanatatea fiecarei persone care foloseste un astfel de dispozitiv, indiferent de varsta.

Top 3 sfaturi de folosinta a aparatului de aer conditionat corect

  1. Pentru a evita socurile termice la trecerile de afara inauntru si invers, seteaza aerul conditionat astfel incat sa nu scada sub 23-25 grade Celsius. Acest interval este adecvat atat pentru temperatura optima a corpului nostru, cat si pentru a nu exista o diferenta foarte mare intre camera si afara. Este recomandata inclusiv pentru aerul conditionat de la masina.
  2. Daca aparatul de aer conditionat pe care il ai deja, da senzatia ca reduce foarte mult din umiditatea din incapere, poti lasa un vas cu apa in camera unde acesta se afla, pentru a echilibra cantitatea de umezeala.
  3. Este recomandat ca aparatul de aer conditionat sa nu se afle in dormitor sau in camera copilului (daca este cazul) si sa nu fie lasat pornit pentru a functiona intreaga noapte. Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand folosesti aerul conditionat este acela ca el nu trebuie sa bata direct inspre o persoana – ca de exemplu sa bata spre tine cand mananci, stai la birou sau dormi. El are o putere mult mai mare decat un ventilator care se poate tine pe birou.

Nu uita ca nu este suficient sa folosesti un aparat de aer conditionat pentru a trece fara probleme peste temperaturile ridicate ale verii. Pentru a avea grija de copilul tau, este nevoie sa ai grija in primul rand de tine. Trebuie sa te hidratezi constant si corect (cu apa, fresh-uri din fructe sau legume si ceaiuri), sa te imbraci corespunzator si sa te protejezi (evita trecerile bruste de la cald la frig sau invers, statul excesiv in soare, chiar daca aplici crema solara cu factor de protectie UV foarte mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*