Cum trebuie să te îmbraci pentru un botez în funcție de rolul pe care îl ai

Cum trebuie să te îmbraci pentru un botez în funcție de rolul pe care îl ai
Cum trebuie să te îmbraci pentru un botez în funcție de rolul pe care îl ai
User Rating: 5 (2 votes)

Pentru proaspăta mămică, a alerga la cumpărături după o rochie este ultima dintre priorități. Pe de altă parte, bunica și nașa nu o pot eclipsa pe mamă prin outfit-ul lor. În același timp, oaspeții vor încerca să își aducă aminte ce au purtat la nunta tinerilor părinți, pentru a evita să apară îmbrăcați identic la cele două evenimente. Dacă ești chiar tu mămica, pregătește-te din timp plicurile pentru botez de pe https://www.taramuliubirii.ro/plicuri-de-bani-botez/, unde găsești modele colorate și vesele pentru darul copilului.

Indiferent în ce calitate vii la botez, este foarte important cum alegi să te îmbraci.

Iată câteva reguli vestimentare pe care trebuie să le respecți în funcție de rolul pe care îl ai:

  • Fericita mămică

Mama are rolul principal în cadrul ceremoniei, iar îmbrăcămintea trebuie să-i fie elegantă și accesoriile cât mai puține. Se poate opta pentru un costum clasic, cu pantalon și sacou, pe care să îl poți purta iar, și cu alte ocazii. Imprimeurile sau modelele trebuie evitate, deoarece în scurt timp se vor demoda. Un costum într-o culoare neutră, crem sau roz pal, este cel mai potrivit, atâta timp cât croiala este de calitate. Un croi atent lucrat va cădea lejer peste abdomen și va accentua trăsăturile delicate ale tinerei mame.

În agitația zilei, se pot întâmpla diverse accidente, iar telefoanele par a fi primele care cad și se sparg. Pentru a evita aceste situații nefericite în cadrul unei astfel de ocazii, poți profita de reduceri pe Lerato la huse Samsung S7 și achiziționa o husă rezistentă, care să îți protejeze mereu telefonul.         

  

  • Mândra bunică

La fel ca în cazul mamei, bunica se poate orienta către o vestimentație veșnic la modă. Spre exemplu, un sacou bine croit, asortat unei rochii drepte, ar fi mai mult decât potrivit. Sunt de evitat pălărioarele cu brizbrizuri sau broșele, deoarece pur și simplu îmbătrânesc. În schimb, se poate opta pentru o pereche de cercei prețioși, care să atragă toate privirile.

  • Nașa care îl va călăuzi în viață

Pentru nașă este permis să epateze, însă fără a încerca să eclipseze tânăra mămică. Se poate opta pentru o rochie până la gambe, care să pună în valoare silueta. Nici în acest caz nu ar trebui apelat la imprimeuri, deoarece există posibilitatea de a fi mai mulți invitați îmbrăcați asemănător. În schimb, o rochie din dantelă minunată ar fi perfectă pentru ocazie, și ar crea o impresie de durată.

Sunt anumite ocazii sau evenimente sociale care cer un anumit timp de vestimentație, iar botezul este unul dintre ele. Este greu să alegi ținuta perfectă, însă, din fericire, ținutele elegante și simple vor fi întotdeauna la modă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*