„Schimbarea copilului tau incepe cu tine”

„Schimbarea copilului tau incepe cu tine”
„Schimbarea copilului tau incepe cu tine”
User Rating: 5 (1 votes)

Eu sunt parinte de mai bine de 7 ani si oricate as fi invatat pana acum de la copiii mei, de la viata si din cartile de specialitate, inca nu cred ca stiu tot ce ar trebui sa stiu (ma rog, chiar tot, probabil ca niciodata!). Si nu ma refer la teorii, ci la aspectele practice, atat de dureroase uneori, cum ar fi – ce reactii sa am cand copilul meu face/zice ceva anume, cum sa ma comport cu el atunci cand se afla in situatii delicate sau atunci cand refuza sa coopereze. Parintele trebuie sa fie, in acelasi timp, strateg, lider, negociator si prieten in relatia cu propriul copil. Si mai am cateva pe lista. Nu e usor. Insa vestea buna este ca nu e imposibil. Si nu o spun eu, ci Laura Markham, doctor in psihologie clinica si fondator al www.ahaparenting.com, dar si autoarea a mai multor carti de parenting. Spre norocul nostru, dr. Laura Markham va sustine intre 14 si 15 noiembrie, la Bucuresti, un set de patru conferinte in ciclul „TotulDespreParenting”.

Dr Laura Markham

Asadar, orice parinte ar trebui sa stie cum sa inlocuiasca tipetele si certurile cu conectarea, cum sa isi regaseasca echilibrul si cum sa dezamorseze conflictele familiale, dar si ce unelte sa-i ofere copilului pentru cresterea inteligentei emotionale, astfel ca cele patru conferinte se vor plia exact pe aceste necesitati precum urmeaza:

CONFERINTA 1

14 noiembrie, 10.00-13.00 Cum sa ne indrumam copiii sa coopereze fara sa apelam la tipete, mite, amenintari sau pedepse

CONFERINTA 2

14 noiembrie, 14.30-17.30 Cum dezvolta copiii respect de sine, rezistenta la stres si atasamente sanatoase in loc de codependenta

CONFERINTA 3

15 noiembrie, 10.00-13.00 Cum sa nu se mai certe si sa crestem frati prieteni pe viata

CONFERINTA 4

15 noiembrie, 14.30-17.30 Parenting linistit: cum sa inlocuim tipetele cu conectarea

Pana pe 26 septembrie, ia-ti biletul la pret de EARLY BIRD!

Inscrie-te aici

Ghidusii.ro este partener media al acestor conferinte. Pentru grupuri, se acorda reduceri individuale de 10% pentru un grup de 10 persoane si de 15% pentru un grup de 15 persoane (sau mai mult).  Detalii si inscrieri aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*