Peretele de sacrificiu

Peretele de sacrificiu
Peretele de sacrificiu
User Rating: 5 (1 votes)

Nu trebuie sa va ganditi la cine stie ce chestie infricosatoare citind titlul. Este vorba de peretele care salveaza onoarea tuturor celorlalti pereti din casa. Sa ma explic: intrucat mai multi pereti au suferit avanturile artistice ale fiecarui prunc, pe rand sau impreuna, in ciuda faptului ca stiau ca desenele nu se fac nicaieri altundeva decat pe hartie, am hotarat sa le dedic un perete din casa, asa numitul „perete de sacrificiu”, unde copiii au voie sa se manifeste artistic. Recunosc ca am trisat putin: le-am oferit un perete din bucatarie, imbracat in faianta si care, la un moment dat, nu va presupune lucrari de zugravire ample pentru a fi adus la starea lui initiala si neprihanita.

peretele de sacrificiuDupa ce au reusit sa rupa mai multe varfuri de creioane si carioca in incercarea de a desena (a se intelege, evident, mazgali in rotocoale mari, linii frante si alte modernisme) ceva opera de arta, au realizat ca faianta este mult mai prietenoasa daca se folosesc doar abtibildurile. Drept urmare, ne-am reprofilat. Sute de abtibilduri de toate formele si culorile au fost masacrate in numele artei de catre micii maestri in devenire. (Entuziasmul creator i-a determinat sa se extinda pe frigider, dar le-am taiat avantul, limitandu-le posibilitatile de exprimare doar prin intermediul magnetilor pe acesta din urma). Acum, cine intra in casa si vede minunea, se uita o idee chioras cand la autori, cand la noi, ‘ai mari, de ma incearca nevoia de justificare… insa imi dau seama mereu la timp ca nu are sens. Cine nu are copii, nu ar intelege, cine are copii, stie deja!

 last edit:

Intre timp, Teo si-a instalat colectia de masinute,

ghid 45 teo2

iar Roby a economisit spatiul cu animalutele sale:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*