Oana Popa sustine conferinta de parenting „Echilibrul dintre limite si libertate – Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau”

Oana Popa sustine conferinta de parenting „Echilibrul dintre limite si libertate – Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau”
Oana Popa sustine conferinta de parenting „Echilibrul dintre limite si libertate – Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau”
User Rating: 5 (1 votes)

Sub aceasta lema se va desfasura pe 1 octombrie la Bucuresti (Hotel Parliament, str. Izvor, nr. 106) conferinta de parenting sustinuta de Oana Popa, life&business coach, specializata in relatiile de cuplu si in coaching-ul emotional pentru copii si adulti (la Institutul Gottman din Statele Unite).

Relatiile dintre parinti si copii nu sunt deloc usoare, de multe ori in loc sa domine spiritul de echipa intre acestia, instalandu-se starea de razboi. De aceea, desi nu exista retete ale succesului in cresterea si educarea copiilor, exista instrumente, strategii si tehnici menite sa inlesneasca comunicarea de la o generatie la alta si sa inlesneasca procesul de intelegere reciproca. Pentru ca, probabil contrar asteptarilor unora dintre parinti, acest proces de intelegere si ascultare nu este unilateral.

„Intentia mea este aceea de a-i sustine pe fiecare dintre ei (parinti, copii) pentru a fi fericiti, impliniti, puternici si increzatori si pentru a evita durerea si frustrarea pe care le aduce necunoasterea de sine.”, spune Oana Popa.

Conferinta pe care aceasta o sustine se adreseaza mai cu seama parintilor care s-au saturat sa spuna aceleasi lucruri de neumarate ori, iar copiii lor sa nu-i asculte, care nu stiu cum sa-si pastreze calmul si echilibrul in situatii dificile, care sunt ingrijorati in legatura cu dezvoltarea emotionala a copilului – prea timid, prea rasfatat etc, care nu reusesc sa comunice cu copiii si nu stiu ce li se intampla, care nu reusesc sa se impuna in fata copiilor, depasiti fiind de certurile si agresivitatea acestora, dar si care au probleme de cuplu din cauza unei gestionari nemultumitoare a relatiei cu copiii. Iar sirul problemelor nu se termina aici.

Insa ar fi posibil cu un mic ajutor. Acela oferit in cadrul conferintei, acolo unde poti afla cum sa te comporti in situatii de criza, cum sa elimini tensiunile din familie, cum sa comunici cu copilul cand este afectat puternic emotional si cum sa-l inveti sa-si cunoasca si sa-si controleze aceste emotii, cum sa eviti certurile si cum sa restabilesti echilibrul familial, dar si cum sa-ti cunosti si ghidezi copilul in procesul sau de cunoastere si autocunoastere.

Pentru a participa la conferinta, trebuie sa va inscrieti aici. Pretul acesteia este de 60 ron daca se achita in contul primit pe email (in urma inscrierii) sau 70 ron daca se plateste la fata locului.

Pentru alte informatii si inscrieri: evenimente@evoluamimpreuna.ro sau 0723 860 560 Lavinia (de luni pana vineri,10.00 – 18.00).

Organizatori: Evoluam Impreuna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*