O mașină de spălat pe măsura ghidușiilor făcute de micuțul tău

O mașină de spălat pe măsura ghidușiilor făcute de micuțul tău
O mașină de spălat pe măsura ghidușiilor făcute de micuțul tău
User Rating: 5 (1 votes)

Atunci când ești mamă, este mai mult decât important să ai o mașină de spălat cât mai eficientă, care să facă cu succes față tuturor provocărilor venite din partea micuțului tău. Când vine vorba de copii, nu vorbim de niște pete normale, care pot să apară din când în când, ci de adevărate opere creative.

Unde mai vezi într-un singur loc pete de iarbă, de mâncare și eventual provenite din nu știu ce locuri misterioase? Cam nicăieri. Chiar și aici, creativitatea celor mici nu încetează să te uimească. Pentru a ține cu adevărat piept tuturor acestor mostre de ghidușii, nu e nevoie numai de cel mai bun detergent de pe piață, ci și de o mașină care să facă față cu brio.

Dacă încă nu știi care ar putea fi acel model, noi am venit cu soluții. Pe site-ul demax.ro vei găsi o multitudine de modele de masina de spalat LG, care sa se plieze pe nevoile tale.

masina de spalat articol ok

Vei vedea că majoritatea modelelor se găsesc la reduceri semnificative, de aproximativ 600 și chiar 800 de lei. Aceasta ar fi șansa ta să îți găsești modelul ideal, fără a da o avere pe acesta. În plus, vei avea ocazia să cumperi o mașină de calitate superioară, cum rar mai găsești la așa reduceri.

Apoi, vei vedea că toate modele regăsite pe pagină vin la pachet cu o garanție de 10 ani. Timp de atâția ani nu vei avea deloc grija eventualelor reparații. În lipsa unei garanții, acestea pot să îți dea mari dureri de cap și implică și timp pierdut degeaba.

Hainele vor ieși garantat curate, indiferent de natura petelor sau cât de adânc au intrat în țesătură. De asemenea, nu trebuie să te temi că ar fi exista nici măcar 10% posibilitatea ca țesătura hainelor ceva mai delicate să fie afectată în vreun fel. În plus, ai ocazia de a selecționa programul dorit fără prea multe bătăi de cap sau tot felul de confuzii. Designul este anume creat să fie cât mai intuitiv, în așa fel încât să poată fi folosit de aproape oricine.

Dacă ai un copil mic, cu somnul foarte sensibil, ar trebui să te bucuri. Orice model de mașină de spălat LG vine la pachet cu un sistem care atenuează eventualele vibrații sau zgomote. Nu mai trebuie să pornești mașina în funcție de programul de activitate al copilașului.

Ca să te lămurești pe deplin cât de inteligentă este o asemenea achiziție, ai posibilitatea să controlezi anumite funcții ale mașinii cu ajutorul propriului smartphone. Vei putea să descarci programe suplimentare de  spălare, precum Wool (destinat hainelor din lână), Baby Care (special pentru bebeluși, pentru eliminarea tuturor eventualilor microbi) și Cold Wah (țesături ceva mai pretențioase, care nu se împacă cu temperaturile ridicate). În plus, cu ajutorul telefonului, vei putea să primești un eventual diagnostic, dacă mașina încetează să mai funcționeze corespunzător.

Dragi mămici, acum aveți ocazia ideală să vă alegeți o mașină nouă, care să vă ușureze munca de zi cu zi. Nu veți mai sta cu grija petelor dacă achiziționați o mașină de spălat LG, la un preț special, numai pe Demax!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*