Master class pentru copii – CUM SE FACE SUSHI

Master class pentru copii – CUM SE FACE SUSHI
Master class pentru copii – CUM SE FACE SUSHI
User Rating: 5 (2 votes)

sushi5

Ca o prelungire a vacanței, copiii din Brașov pot avea parte de o experiență culinară inedită. Este vorba de un „Master Class” organizat gratuit de restaurantul Sushi Master Brașov în cadrul căruia copiii vor învăța cum se face sushi, după care se vor delecta cu delicioasele preparate realizate de ei înșiși.

Este o experiență inedită, diferită, antrenantă pentru cei mici. În primul rând, acestora le place să-și ajute mamele (sau tații) la bucătărie, așa că un curs gastronomic, special conceput pentru ei, din care pot deprinde tainele unor preparate atât de rafinate le va capta, cu siguranță, interesul. Pe lângă faptul că este recomandat ca părinții să-i implice pe copii de mici în diferite tipuri de activități care țin de rutina vieții de familie, iar gătitul este una dintre cele de bază, un astfel de curs le va satisface curiozitatea și, în plus, le va oferi informații despre acest fel de mâncare „exotic”, dar sănătos și pe care îl îndrăgi tocmai pentru că mai întâi au avut ocazia să-i descifreze „tainele”, iar apoi să-l savureze.

sushi6

sushi4

Trebuie să menționez că există o multitudine de tipuri de sushi care pot fi consumate în siguranță de către cei mici, cum ar fi preparatele vegetariene, cu brânză sau cele pe bază de carne de pui.  Din meniul restaurantului Sushi Master Brașov, aș menționa Chicken Teriyaki (Pui teriyaki, roșii, cremă de brânză, susan, castraveți), Daikon (Daikon, ciuperci, ardei copt, morcov, ceapă verde) sau Grecesc (Brânză cu feta, castraveți, ardei gras, roșii, iceberg, măsline), deși există mult mai multe variante pe care le puteți găsi aici.

Detalii „Master Class” pentru copii:
Locuri disponibile: 5 copii
Data: 12 septembrie
Ora: 18:00
Locația: Calea București 107, galeriile Carrefour.
Programările se fac la telefon: 0800 080 030, în limita locurilor disponibile.

sushi2sushi1

Sushi Master Brașov este primul restaurant din România. Formatul acestuia este TAKE AWAY, se fac și livrări, dar se poate consuma și în restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*