Mamica antreprenor: Cum iti poti deschide un after school chiar la tine ACASA!

Mamica antreprenor: Cum iti poti deschide un after school chiar la tine ACASA!
Mamica antreprenor: Cum iti poti deschide un after school chiar la tine ACASA!
User Rating: 5 (1 votes)

Daca esti mamica, educatia si cresterea propriilor copii iti ocupa, cu siguranta, cea mai mare parte din timp. In cazul in care ti-ai dori sa poti lucra de acasa si, mai mult, adori sa fii inconjurata de micuti pe care sa ii ajuti sa se dezvolte armonios, un after school poate fi o idee de afacere perfecta pentru tine.

Desi lucrurile nu sunt foarte simple, caci ai nevoie de acreditari, autorizatii si alte elemente obligatorii, ideea este complet fezabila, daca esti dispusa sa depui eforturile necesare.

Iata cum iti poti deschide un after school in spatiul propriei locuinte!
  • Fa cursuri de specializare si obtine autorizatiile necesare

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te specializezi si sa cunosti foarte bine legislatia in vigoare. Afla ce fel de autorizatii trebuie sa obtii, ce tip de cursuri trebuie sa faci si ce trebuie sa contina dosarul tau. Asigura-te ca indeplinesti toate conditiile, inainte sa treci la pasul urmator!

  • Amenajarea spatiului

Pentru inceput, poti folosi un spatiu restrans, precum una dintre camerele spatioase ale casei tale. Pe masura ce afacerea ta evolueaza, poti face tranzitia catre un spatiu mai mare si mai multe facilitati. Inainte sa incepi activitatea, intra pe https://www.sanito.ro/produse-de-curatenie si asigura-te ca locul in care copiii isi vor petrece timpul este de o curatenie impecabila, in fiecare zi! Apoi, amenajeaza spatiul astfel incat sa fie kid friendly si sigur pentru cei mici.

  • Promoveaza-ti serviciile!

Odata ce ai pus la punct toate detaliile legale si organizatorice, este timpul sa iti promovezi afacerea si sa atragi din ce in ce mai multi clienti. Creeaza-ti o pagina de Facebook, unde sa postezi zilnic activitatile pe care le faci alaturi de cei mici, micile surprize pe care ei le primesc si alte informatii interesante pentru parinti, care sa ii determine sa apeleze la tine. In acest sens, trebuie sa ai mereu la indemana telefonul mobil! Intra pe Itelmobile.ro si achizitioneaza-ti accesoriile necesare, pentru a putea realiza oricand fotografii pentru social media si, de asemenea, pentru a tine legatura cu potentialii clienti. Tine minte ca promovarea reprezinta un aspect deosebit de important, daca iti doresti sa ai succes!

Acestea fiind spuse, daca iti doresti sa incepi propria afacere si ai experienta in cresterea si educatia copiilor, tine cont de fiecare sfat prezentat mai sus si incepe sa planifici. Daca exista vointa, pasiune si devotament, afacerea ta va fi, fara indoiala, de succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*