Intre vis si realitate exista un strop de magie cu Paradisul Personajelor!

Intre vis si realitate exista un strop de magie cu Paradisul Personajelor!
Intre vis si realitate exista un strop de magie cu Paradisul Personajelor!
User Rating: 5 (1 votes)

Distractiile piticilor au reprezentat mereu unele dintre cele mai grele petreceri de organizat datorita energiei de care acestia dau dovada, catalogand rapid orice activitate ca fiind monotona, cautand mereu ceva nou.

Pentru o petrecere mereu peste asteptari, ce surprinde continuu placut publicul, imprima un zambet larg pe fata fiecaruia, paradisulpersonajelor.ro este echipa ce atinge si totodata depaseste toate standardele publicului larg, fiind mereu peste asteptari.

Paradisul Personajelor este echipa ce te poate suprinde cu un program inedit ce cuprinde atat umor, cat si emotie, sensibilizand si cele mai tari caractere umane. Varietatea intamplarilor din timpul momentului va antrena atentia, dar si curiozitatea copiilor pasind impreuna cu acestia in taramul basmului.

Zanele ursitoare

Se spune ca ursitoarele sunt fiinte inzestrate cu capacitatea de a prezice viitorul copilului nou-nascut. Ele au un dar de la Dumnezeu cu care vin pe pamant pentru a insirui toate intamplarile de care va avea parte copilul de-a lungul vietii si de la care nu se va putea abate.

Aparitia ursitoarelor in cadrul evenimentelor dedicate nou nascutului reflecta nu doar respectarea si mentinerea vie a mitologiei romanesti, ci si nota de varietate in cadrul petrecerii.

Avand in vedere ca orice parinte isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau, ursitoarele au devenit nelipsite din cadrul petrecerilor de botez datorita spontaneitatii, dar si veseliei si a energiei pozitive pe care o conserva, iar apoi o emana catre cei prezenti.

Momentul in care Zanele magice ii ursesc copilasului tot ce viata ii poate oferi mai frumos este clipa in care realul se impleteste cu fantasticul. In timpul in care Zanele bune ii prezic copilasului viitorul splendid spre care se indreapta, momentul va fi intrerupt de aparitia ursitoarei cea rea, continuandu-se astfel cu un schimb de replici intre acestea cu tenta de umor. Ca fiecare conflict, acesta se incheie prin momentul in care Zanele se impaca, marcand astfel trecerea din taramul fantastic in lumea reala.

Personajele Disney

Personajele desenelor animate indragite atat de cei mici, cat si de cei mari vor fi nelipsite la petrecerile ca-n povesti. Distractia copiilor va fi animata constant de acestia, oferindu-le posibilitatea de a se simti chiar ei personaje de basm. Energia de care dau dovada si multitudinea jocurilor interactive la care vor lua parte impreuna le va capta total atentia micutilor, ulterior acestia nevrand sa se desparta de personajele mult indragite.

Intre invitati si Paradisul Personajelor se creioneaza mereu o legatura stransa, afectiva, prieteneasca, pe parcursul momentului, dar si pe viitor deoarece persoanele ce fac parte din proiectarea, evidentierea acestui paradis sunt oameni minunati ce indragesc copiii, mereu veseli si dornici de a relationa cu cei din jur.

Echipa Paradisul Personajelor ofera servicii splendide, accesibile ca pret tuturor persoanelor, cu o durata de timp suficienta pentru a suprinde peste asteptari multimea, dar si pentru a capta atentia celor mici, dand dovada de seriozitate, desavarsire, spontaneitate, dinamism intr-o maniera ce impune o stare deosebita de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*