Ghidul unei mămici călătoare: trei ponturi pentru super vacanțe

Ghidul unei mămici călătoare: trei ponturi pentru super vacanțe
Ghidul unei mămici călătoare: trei ponturi pentru super vacanțe
User Rating: 5 (1 votes)

Ești mămică și călătoare în același timp? Visai să bați la pas întreaga lume, însă acum nu te mai vezi despărțită de micuții tăi pentru atât de mult timp, nu? Vestea bună este că poți împăca dragostea pentru călătorii cu rolul de mamă. Vestea și mai bună este că aceste aventuri vor contribui major la procesul de învățare activă a copiilor tăi.

Cât te pregătești de vacanță, vezi și oferta The5thelement, ca să rămâi plină de stil și peste hotare! Găsești atât pantofi din piele comozi, de zi, tip oxford (cei mai potriviți pentru plimbări prin capitalele Europene), cât și diverse modele de genți și rucsacuri super chic.

Citește, în continuare, despre cele mai fun destinații de vacanță pentru întreaga familie:

  • Atena

Atena este un oraș încărcat de istorie și legende. Posibilitățile pentru o vacanță cu toată familia sunt aproape nelimitate, iar ocaziile de distracție – la fel! În plus, dacă începi să plănuiești de pe acum aventura, poți să beneficiezi de reduceri la city break în Atena pe MegaPlaza.ro, așadar, trebuie să începi deja să te organizezi!

Dacă familia ta este activă, atunci vi s-ar potrivi foarte bine un tur al capitalei Greciei pe bicicletă. Totodată, profită de ocazie pentru a le prezenta copiilor câteva aspecte culturale, precum tradiția grecilor de a cultiva măslini. Puteți merge la o mică vilă, în apropierea Atenei, pentru a degusta măsline, a învăța despre cum se obține uleiul de măsline și cum îl poți recunoaște pe cel de înaltă calitate. Mai mult, puteți vizita și satele rustice cu ocazia unei croaziere cu bărcuța pentru familie.

  • Dublin

Irlanda promite întâlniri cu zâne și spiriduși, spirite și stafii ascunse în verdele dealurilor sale. În Dublin, toate acestea devin realitate prin intermediul tururilor tematice prin oraș. Sunt câteva care îi învață pe cei mici despre vikingi și le oferă chiar o cască asemănătoare celor pe care ei le purtau acum sute de ani. Bonus, turul are o parte pe uscat și una pe apă, astfel că experiența culturală va fi completă.

Orașul este, de asemenea, bogat în parcuri și spații recreaționale. Phoenix Park este unul dintre cele mai mari din Europa, iar faptul că, printre aleile sale, poți găsi o cetate, un castel, multe monumente sau grădini, va entuziasma, cu siguranță, copiii. Parcul conține și o grădină zoo, cu peste 400 de animale!

La capătul străzii Grafton, se află catedrala construită în stil victorian: St. Stephen’s Green. Lacul ce o înconjoară este faimos pentru famiile de rățuște ce îl străbat. Așadar, vino echipată cu multă pâine și lasă-i pe micuții tăi să le hrănească.

  • Innsbruck

Te-ai gândit la vacanțe exotice, city break-uri, dar de ce nu și o excursie la schi? Innsbruck, mica stațiune de schi din Austria, este perfecta atât pentru schiorii experimentați, cât și pentru începători. Este cel mai potrivit loc în care copiii tăi pot învăța să schieze ca niște profesioniști. Iar când vă simțiți obosiți, vă puteți bucura de priveliștea munților înalți, savurând o cană de ciocolată caldă delicioasă.

Dacă ți s-a redeschis apetitul pentru călătorii, începe deja să împachetezi și să plănuiești pentru la vară. Sau, de ce nu, surprinde-ți familia cu o vacanță spontană în Europa chiar luna viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*