Geanta potrivită în funcție de zodie. Descoperă care este geanta ta!

Geanta potrivită în funcție de zodie. Descoperă care este geanta ta!
Geanta potrivită în funcție de zodie. Descoperă care este geanta ta!
User Rating: 4.8 (2 votes)

Este o adevărată aventură să găsești o geantă care să ți se potrivească în totalitate și să te simți împlinită. Zodiacul te poate ajuta să găsești ceea ce îți dorești, mai exact o geantă care să rezoneze cu personalitatea ta și cu starea ta de spirit. Poate că nu crezi în horoscop sau nu ești fan, dar merită să încerci, vei descoperi lucruri interesante pe care le vei pune în aplicare. Geanta este o piesă importantă în garderoba unei femei și merită să acorzi atenție câtorva ponturi.

Iată care sunt gențile specifice fiecărei zodii:

Femeile din zodia berbec preferă genți stilate, rafinate pentru a le face remarcate. Pentru acestea, geanta este foarte importantă și va face tot posibilul să o aibă. Nu va sta pe gânduri și o va cumpăra, deși femeile din această zodie sunt foarte chibzuite când vine vorba de bani. Negrul este non-culoarea preferată de nativii din zodia berbec.

Femeile taur adoră să poarte genți versatile, preferă genți care pot fi purtate și la serviciu, dar și la petreceri. Rozul este la mare căutare, dar și negrul se numără printre opțiuni. Nativii din zodia taur sunt foarte hotărâte și atunci când le place ceva, acționează rapid pentru îndeplinirea respectivei dorințe. Gențilie Elisabetta Franchi se potrivesc cu dorințele nativilor din zodia taur.

Femeile gemeni se rezumă la poșete bogate în detalii, dacă există multe combinații de culori sau modele geometrice care mai de care mai deosebite, atunci pentru ele sunt acest gen de poșete. Sunt adeptele eleganței. Vor să fie remarcate și admirate de toată lumea, iar  poșetele de la Valentino ar putea să le atragă atenția.

Femeile Rac nu se dau în vânt după poșete extravagante, ele preferă clasicul. Stilul clasic le reprezintă cel mai bine. Culorile frecventate de acestea sunt albastru, maro, dar mai ales negrul. Ele sunt și vor fi mereu conservatoare, serioase.

Femeile Leu înclină către gențile practice, cu multe buzunare pentru a corespunde cu nevoile lor. Sunt femei simple, dar cu un caracter puternic. Negrul predomină în opțiunile acestor nativi.

Femeile din zodia Fecioară sunt serioase și obișnuiesc să poarte genți de dimensiuni medii sau mari, adoptă culorile neutre.

Nativii din zodia balanță sunt puternici, eleganți, iubesc frumosul, vor să iasă în evidență și nu se lasă până nu obțin tot ce își propun. Culoarea aleasă este una total neobișnuită și nemaivăzută.Femeile Scorpion sunt înnebunite după plicuri, iar dacă sunt sclipitoare, cu atât mai bine. Oriunde merg, acestea emană putere și energie pozitivă. Toate privirile sunt ațintite asupra lor, iar ele iubesc să fie în centrul atenției.

Femeile Săgetător sunt femei mereu cu zâmbetul pe buze, optimiste, pline de viață,  în acest caz, geanta potrivită este cea care corespunde acestor caracteristici. Culoarea frecventată este roșu.

Femeile Capricorn preferă stilul vintage. Sunt genul de femei visătoare, care pun accentul pe simplitate și înclină către culoarea maro.

Femeile Pești iubesc poșetele extravagante, ieșite din comun. Genul acesta de poșete se găsesc în garderoba lor. Sunt femei îndrăznețe, nu ezită să poarte haine sau genți mai neobișnuite.Femeile Vărsător doresc poșete cât mai mari și în culori foarte deschise, puternice vizual. Oscilează între stilul clasic și stilul tineresc. Sunt mereu dornice să încerce ceva nou.

Așadar, gențile sunt piesa de rezistență a doamnelor și domnișoarelor. Alege-ți geanta care te caracterizează, în funcție de zodia ta!

1 Comment

  1. Acum stiu ce geanta sa-mi cumpar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*