Feng Shui: Cum sa amenajezi camera BEBELUSULUI pentru a atrage energii pozitive

Feng Shui: Cum sa amenajezi camera BEBELUSULUI pentru a atrage energii pozitive
Feng Shui: Cum sa amenajezi camera BEBELUSULUI pentru a atrage energii pozitive
User Rating: 4.9 (2 votes)

Camera copilului tau este locul in care acesta isi petrece cel mai mult timp, mai ales in primii ani de viata. In consecinta, felul in care este amenajat acest spatiu are o influenta directa asupra starii sale de spirit, dar si asupra felului in care acesta se dezvolta. Tocmai din aceste motive, atunci cand decorezi dormitorul bebelusului tau, este esential sa tii cont de mai multe aspecte, nu doar de culorile si decoratiunile pe care le alegi.

3 sfaturi care te vor ajuta sa amenajezi camera PERFECTA pentru prichindelul tau:

1.Patutul si pozitionarea lui

Atunci cand alegi patutul pentru micutul tau, evita sa achizitionezi unul supraetajat, intrucat, in acceptiunea Feng Shui, acesta stagneaza energia si afecteaza sanatatea mentala a copilului. In schimb, mizeaza pe un patut viu colorat, care sa ii stimuleze creativitatea si care sa ii ofere sentimentul de siguanta. In acest sens, acceseaza site-ul Babyneeds si descopera oferta de patuturi pentru bebelusi de unde, in mod cert, il vei putea alege pe cel mai potrivit pentru prichindelul tau. In ceea ce priveste pozitionarea acestuia, cel mai bun loc este cel din preajma locului de joaca, pentru ca incurajeaza inelectul si il incarca pe cel mic cu energie pozitiva. De asemenea, asigura-te ca patul se afla in coltul opus al usii, fiindca o astfel de pozitionare atrage succesul.

2.Mobilierul si elementele de decor

Referitor la piesele de mobilier si elementele de decor, trebuie sa ai in vedere pastrarea doar a catorva piese esentiale, astfel incat sa nu aglomerezi camera. O incapere incarcata cu obiecte inutile are un efect direct asupra dezvoltarii celor mici si, mai mult decat atat, poate determina intarzieri in crestere. Drept urmare, amenajeaza dormitorul bebelusului tau intr-o maniera care sa ii ofere acestuia suficient spatiu. De exemplu, poti achizitiona tot de pe site-ul https://www.babyneeds.ro/ un dulap sau o comoda in care sa ii pastrezi hainele, dar si un suport sau o cutie pentru depozitarea jucariilor, pentru a te asigura ca dormitorul acestuia este organizat si incarcat cu energii pozitive. Bineinteles, poti opta si pentru cateva obiecte decorative, cum ar fi stickerele cu diverse animalute sau lampile de veghe. Fara indoiala, daca vei tine cont de aceste lucruri, vei reusi sa ii creezi bebelusului un mediu placut si o ambianta primitoare.

3.Electronicele si jucariile

In primul rand, aparatele electronice pot disturba somnul copilului si, pe langa asta, pot avea o influenta negativa asupra dispozitiei acestuia. Din acest motiv, este de preferat sa nu amplasezi in camera lui nici televizor, nici calculator si nici jocuri video. In al doilea rand, jucariile pe care le pastrezi in preajma bebelusului trebuie sa fie intr-o stare cat mai buna si sa aiba un aspect prietenos. Pe langa faptul ca jucariile vechi ar putea sa ii afecteze sanatatea, daca aspectul acestora nu este unul placut, pot sa ii provoace stari de anxietate. Asadar, asigura-te ca respecti si aceste principii Feng Shui si, fara niciun dubiu, vei reusi sa atragi doar voie buna in camera puiului tau.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti sa ii oferi copilului tau un spatiu incarcat cu energii pozitive si un mediu care sa il ajute sa se dezvolte armonios, tine cont de toate sfaturile enumerate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*