Dezvoltarea unei afaceri – metoda ideală de a petrece mai mult timp cu copilul tău

Dezvoltarea unei afaceri – metoda ideală de a petrece mai mult timp cu copilul tău
Dezvoltarea unei afaceri – metoda ideală de a petrece mai mult timp cu copilul tău
User Rating: 5 (1 votes)

Ca părinte, e important să încerci să rezervi cât mai mult timp copilului tău. Chiar aș putea spune că este de o importanță vitală să încerci pe cât posibil să îi acorzi atenția de care are nevoie, să îl asculți, să știe că se poate baza pe tine. De cele mai multe ori însă, programul de lucru nu îți permite acest lucru. Și, din păcate, nu prea ai cum să evadezi din acest cerc vicios, pentru că ai nevoie neapărată să câștigi bani. Altfel cum te-ai putea întreține pe tine și pe copilul tău?

O idee care ar putea să funcționeze în acest caz ar fi să îți începi o mică afacere, care ușor, ușor să te ajute să evoluezi și să devii independentă financiar. Astfel, programul tău va fi mai flexibil și vei putea avea mai mult timp de joacă cu copilul tău. Și până la urmă, cine știe ce poate ieși dintr-o afacere mică?

Mai întâi de toate, gândește-te foarte bine la ce îți place să faci, care sunt pasiunile tale și, mai ales, ce îți iese ție cel mai bine să faci. Știi să creezi ceva special, cum rar mai găsești? Sau oferi niște servicii care cu greu pot să fie egalate de concurență? Poți să îmbini utilul cu plăcutul?

Îți recomand ca o zi măcar să te gândești la aceste chestiuni, ca sa știi la ce riscuri te expui. Și, mai ales, să vezi dacă sunt neglijabile sau, dimpotrivă, crescute. E esențial să știi cu ce pornești la drum, pentru a-ți face o idee de ansamblu cât mai realistă.

Orice ar fi, piticul tău va fi mândru de tine, cu siguranță. Te va încuraja în modul lui amuzant în orice demers. Dacă te gândești să mergi pe ceva ce ține de domeniul creativ, ai fi uimită să vezi câte idei ieșite din comun poate să îți ofere copilul tău

Dacă te-ai gândit serios și ai dori să mizezi pe ideea începerii unei afaceri, ai putea foarte bine să te gândești din timp și la varianta ce include deschiderea unui sediu în acest sens, având în vedere diversitatea de oferte ce vizează spatii de inchiriat Cluj-Napoca. Cred că știi foarte bine câte oportunități îți poate aduce acest oraș, conectat direct cu spiritul tineretului din România. Dacă nu încerci, nu ai de unde să știi care sunt șansele de reușită – ai rămâne surprinsă să afli cât de capabilă poți fi atunci când întreprinzi ceva la care te pricepi. Te sfătuiesc ca măcar pe viitor să iei în considerare varianta aceasta, a închirierii unui spațiu comercial – găsești o multitudine de anunțuri pentru spații de închiriat chiar în cadrul platformei Compari Imobiliare.

Indiferent de modul în care se schimbă proiectele tale, pe viitor vei putea consulta apartamente-de-inchiriat.eu, ca să îți faci o idee despre criteriile care departajează un spațiu ideal de unul de care ar trebui să fugi cât mai poți – asta ca idee pentru când familia se mărește și veți decide că trebuie să schimbați locuința cu una mai potrivită.

Fă-ți mult curaj pe viitor și asumă-ți riscuri, dacă dorești să rămâi cât mai aproape de copilul tău. Numai așa vei putea să ai banii necesari unui trai mai mult decât modest, dar și o relație foarte sănătoasă cu copilul, precum și timp la îndemână pe care să i-l dedici. Pentru că, în final, asta este tot ce contează, nu-i așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*