despre

Proiectul „ghidusii”, fara sa fie un site de parenting, se adreseaza tuturor parintilor cu informatii, recomandari si opinii relevante, prezentate intr-o maniera prieteneasca, apropiata sau, acolo unde este cazul, (auto)ironica.

Ma inclin in fata tuturor parintilor, mai ales a acelora care intampina greutati reale, de orice natura, pentru a-si creste copiii.

*

Sunt Catchy Editorial Manager. Cele mai recente proiecte on-line sunt site-ul de autor Cristina Lincu si comunitatea feminina de mentorat si dezvoltare personala Chic-Elite.ro la care sunt co-fondator. Ca blogger, am castigat competitia de blogging creativ SuperBlog 2014.

Sunt mama la „puterea a treia”. Pentru mine scrisul a devenit o a doua natura, fiind fascinata de cuvinte si de puterea lor de a (re)crea realitatea.

*Textele sunt originale si imi apartin. Este complet interzisa reproducerea lor partiala sau completa. Imaginile sunt fie din arhiva proprie, fie din albumul de caricaturi „D’ale romanilor” al lui Alexandru Lincu, fie au ca sursa site-ul morguefile.com sau pixabay.com (poze gratuite).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*