De ce sa alegi mobila ergonomica pentru copilul tau

De ce sa alegi mobila ergonomica pentru copilul tau
De ce sa alegi mobila ergonomica pentru copilul tau
User Rating: 4.9 (4 votes)

Tatal meu, cand era mic, isi facea lectiile stand in picioare, cu cartile si caietele pe pervazul lat al unei ferestre inalte. Au trecut de atunci peste 60 de ani. Eu, urmatoarea generatie, mi-am facut temele la masa din bucatarie si, mai apoi, la biroul de la mine din camera. Rigid, fix. Toata generatia mea il stie. Si acum o aud pe mama spunandu-mi: „Spatele dreapt!” Au trecut de atunci 30 de ani.

Azi insa, situatia este diferita. Copiii mei nu se mai plang de dureri de coloana sau de gat. Nu ii mai dor ochii dupa ce termina cele mai dificile teme ale saptamanii. Si nici nu mai ard de nerabdare sa se ridice de pe scaun, acuzand amorteli ale posteriorului. Si asta pentru azi locul ferestrei, al mesei de bucatarie sau al biroului standard este luat de mobila ergonomica, special conceputa pentru nevoile copiilor aflati in crestere.

Totusi, este bine sa alegem cu grija producatorul de la care achizitionam acest tip de mobilier. Piata din Romania este destul de ofertanta, de aceea si pretentiile consumatorului sunt, firesc, ridicate.

Mobila Moll – magazinul de mobila al producatorului german Moll Funktionsmobel Gm – ofera posibilitatea achizitionarii unei game diverse de mobilier ergonomic care, cu siguranta, va fi pe placul copiilor – vesel, colorat, flexibil.

Mitwachsende Schreibmöbel von moll

Mitwachsende Schreibmöbel von moll

Birourile si scaunele se adapteaza la inaltimea si greutatea fiecarui copil in parte (sau tanar, sau adult… caci nu exista limita de varsta) – fiind usor reglabile. Astfel, durerile, inconfortul, problemele cu ochii sau posibilele deformari ale coloanei sunt… istorie! Copiii se simt bine, isi pot schimba des pozitia (iar asta este una dintre carcateristicile importante ale ergonomiei), iar biroul si scaunul flexibil – care incurajeaza un mod de sedere dinamic – se potrivesc perfect, acesta din urma avand inclusiv adancimea sezutului ajustabila, ceea ce favorizeaza circulatia sanguina la nivelului bazinului si al picioarelor. Pe de alta parte, un astfel de mobilier de calitate reprezinta si o investitie – putand fi revandut dupa ce nu mai este nevoie de el.

Mobilierul Mobila Moll contribuie decisiv la creare unui spatiu in care copilul sa se simta in largul sau fizic si emotional. Un spatiu care sa-l inspire, care sa-i ofere siguranta si in care sa poata creste echilibrat si fericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*