Cinci idei pentru mămicile care vor să se răsfețe

Cinci idei pentru mămicile care vor să se răsfețe
Cinci idei pentru mămicile care vor să se răsfețe
User Rating: 5 (1 votes)

De când ai devenit mămică, este tot mai greu să găsești puțin timp doar pentru tine. Este de înțeles că ai nevoie de puțină intimitate, de câteva ore de liniște și un mic răsfăț din când în când, deși pare un  vis îndepărtat. Nu-ți pierde speranța, căci există câteva soluții și pentru mămicile care nu-și permit încă să iasă prea mult  din casă, cu atât mai mult să plece într-o vacanță de relaxare. Poți aduce vacanța acasă, iar mai jos găsești câteva sugestii.

Uite cum te poți relaxa odată ce ai devenit mămică:

  1. Spa-ul de acasă. Să ai un spa acasă ar fi minunat, însă ai noroc, pentru că acum există mii de produse care să le înlocuiască pe cele de la salon chiar în confortul casei tale. Tot ce-ți trebuie sunt doar câteva mingi efervescente pentru baie, care emană un miros parfumat și relaxant, spumant de baie din plin, un scrub de față și cele mai bune produse pentru părul tău. Spre exemplu, pe www.bottegaverde.ro găsești șampoane de o calitate excelentă, special aduse pentru tine din Italia și care se potrivesc oricărui tip de păr. Pentru ca serviciile spa-ului să fie complete, apelează și la un maseur care să vină la domiciliu. Răsfățul va fi cu adevărat desăvârșit!
  2. Cumpărăturile online sunt cea mai rapidă și relaxantă activitate. Poți comanda tot ce-ți dorești direct de pe canapea, în timp ce copilul tău doarme. În plus, scapi de aglomerația din mall-uri și de stresul de a proba zeci de produse cu care, în orice caz, nici nu ai putea intra în cabină. Și pentru a putea declara că te-ai răsfățat cu adevărat, ia-ți ceva la care râvnești de mult. Dacă intri pe www.COLECTIVEONLINE.com, este imposibil să nu găsești ceva tentant. Adaugă în coș, căci mămica din tine merită o astfel de desfătare.
  3. Dacă simți nevoia de a ieși cât mai rapid din casă, poți merge câteva ore la un salon de wellness. Cu toate că ai nevoie de a face mișcare, este puțin ireal să găsești timpul și energia necesare pentru a merge la sală. În schimb, la saloanele de wellness, poți beneficia de pachete complete de îngrijire corporală, acces la piscină, saună și masaj. Caută cel mai apropiat centru și rezervă-ți imediat un loc în paradisul relaxării! Dar dacă, de exemplu, nu știi să înoți și vrei să profiți de puținul timp liber pe care îl ai, ia lecții de înot. O activitate extrem de revigorantă, te ajută să-ți revii în formă și să înveți ceva nou, poate chiar să-ți înfrunți o teamă, deși ești, probabil, cea mai curajoasă mămică din câte există!
  4. La cinema poți fi sigură că nu te deranjează nimeni și nu plânge niciun copil. Ia-ți prietenele și mergeți la cel mai amuzant film ce rulează, fiindcă astfel vei uita pentru un timp de responsabilitățile de acasă. În cazul în care vrei să profiți la maximum de aceste momente, rezervați-vă locuri la VIP și profitați de ofertele de acolo.

Oricum alegi să îți petreci timpul de repaus pe care îl ai din când în când de la îndatoririle de mămică, asigură-te că este ceva care să te scoată din rutină. Poți alterna opțiunile din când în când, pentru a te bucura cum se cuvine din nou de timpul tău liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*