Ce jucarii sunt potrivite copiilor de 3-4 ani

Ce jucarii sunt potrivite copiilor de 3-4 ani
Ce jucarii sunt potrivite copiilor de 3-4 ani
User Rating: 4.5 (3 votes)

Lumea jucariilor este pe cat de colorata, pe atat de atractiva. Acestea devin adevarate investitii cand adultii isi dau seama ca jucariile pot deveni sursa educativa. Scopul lor practic este acesta pana la urma, astfel ca alegerea trebuie sa tina cont de fiecare data de ce poate invata un copil cand foloseste un anumit tip de jucarie.

Daca esti genul care doreste sa aleaga jucariile conforme cu varsta si interesele copilului, iata cateva optiuni de jucarii de la Nichiduta, pentru baieti si fete de 3,4 ani.

Jucarii practice si interesante de la Nichiduta

In cadrul acestui magazin optiunile sunt destul de variate. Una dintre acestea este o bucatarie de jucarie, cu accesorii. Complexitatea acestui joc permite atat pentru baieti, cat si pentru fete, sa intre in lumea interesanta a bucatariei, sa descopere realitatea gatitului, invatand despre dexteritate si nu numai. Se pot initia jocuri de grup sau individuale.

O astfel de bucatarie este recomandata incepand cu varsta de 3 ani.

Seturile de doctor sunt de asemenea o optiune. Acestea pot juca un rol important in a obisnui pe copil cu ritualul ce il presupune orice vizita medicala – consult, instrumentar, lucruri care noi fiind in peisajul copilului, il pot speria la orice varsta.

Jucarii de la Nichiduta.ro dedicate baietilor

In jurul varstei de 3, 4 ani baietii sunt atrasi in mod special de roti, trenuri, circuite, de lumini si sunete. Va fi interesant pentru ei sa descopere bancul de lucru, unde diverse accesorii le permit sa desfasoare activitati pe care le observa la adulti. In acest sens, la Nichiduta.ro exista seturi complete, banc de lucru cu 20 sau chiar si 50 de piese. Atelierul micului mester este atractiv mai ales prin complexitatea detaliilor. Pentru cei creativi si cu inclinatie spre desen se pot imbina activitati, bancul de lucru putand fi desenat dupa plac.

Jucarii educative

Nu exista o regula anume ca standard al modului in care un copil isi arata preferintele pentru jucarii. Cu alte cuvinte, nu se poate spune ca la 3-4 ani un copil doreste sa se joace doar cu mingi sau orice are roti. Sunt preferate jucariile educative pentru ca acestea pot fi folosite pe timp indelungat si pot stimula inteligenta creativa, logica, dupa caz.

Pentru categoria de jucarii educative Nichiduta propune seturi creative cu piese colorate, cu margele de insirat spre exemplu. Acestea pot fi introduse in ritualul de joaca a copiilor de 3 ani, dar mai intai de toate cu supravegherea unui adult.

Alegerea jucariilor potrivite tine mai degraba de adaptarea la destinatar. Acesta poate dezvolta timpuriu abilitati, pe care parintii le pot stimula mai mult. Este timpul pentru pasiuni si pentru a descoperi orice domeniu. Poate de aceea multi dintre parinti prefera si categoria de jucarii ce imita tot felul de instrumente muzicale, desi conform stereotipurilor fetele se joaca la pian si baietii la tobe. Nu exista insa limite, copii putand fi mai degraba incurajati sa incerce orice.

Pentru a descoperi o gama completa de jucarii, nichiduta.ro este o recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*