Camera copilului – un loc INEDIT, dar SIGUR

Camera copilului – un loc INEDIT, dar SIGUR
Camera copilului – un loc INEDIT, dar SIGUR
User Rating: 4.9 (2 votes)

Orice parinte isi doreste sa ii ofere copilului sau, inainte de toate, siguranta, educatie si confort. Daca si tu esti un parinte responsabil, atunci trebuie sa stii cum poti face din camera copilului tau un loc sigur, dar in care sa se simta bine.

  1. Corpurile de iluminat din dormitorul celui mic

Cum siguranta copilului este pe primul loc, este important ca acesta sa fie cat mai putin in contact cu elementele ce genereaza si conduc curentul electric. De cele mai multe ori, copiii sunt atrasi de tot ceea ce este interzis, dar, mai ales, de obiectele luminoase sau stralucioare.

Daca iti doresti siguranta prichindelului tau, dar in acelasi timp vrei sa ii oferi un spatiu inedit, de care sa fie fascinat, atunci ar trebui sa optezi pentru spoturile led, ca mijloc de iluminat.  Accesand https://electric14.ro/spoturi-led vei descoperi care sunt cele mai potrivite modele pentru camera sa. Spoturile led, nu doar ca reprezinta o idee ingenioasa de design, dar sunt mai eficiente, mai durabile, au un consum de energie mai redus fata de metodele traditionale de iluminat, dar ceea ce este cel mai important, se mentin reci, astfel incat, daca micutul va fi tentat sa le atinga, nu se va afla in pericol. Pentru mai multe detalii si informatii, Electric14.ro iti pune la dispozitie o gama variata de modele de corpuri de iluminat, de care prichindelul va fi, cu siguranta, fascinat.

  1. Mobilierul adecvat

Punctul central al oricarei camere il reprezinta mobilierul, ce trebuie ales in functie de necesitatile si de simtul estetic al fiecaruia. Cu atat mai mult este important mobilierul din camera copilului tau, deoarece trebuie sa fie asocierea perfecta dintre eficienta, estetica si siguranta. Alege pentru dormitorul copilului un mobilier care sa fie dintr-un material de calitate, dar in acelasi timp, sa fie adecvat varstei sale.

  1. Amprenta personala

Dormitorul nu este doar un loc de dormit sau de realizat activitati intelectuale, ci este si locul unde copilul va petrece destul timp jucandu-se si descoperind lucruri noi. Din acest motiv, este important sa nu ii ingradesti personalitatea si nevoia de a se exprima.

Multi parinti comit greseala de a interzice copiilor lor, spre exemplu, sa deseneze peretii dormitorului. Asigura-te ca ai ales o vopsea de buna calitate, ce permite desenarea si stergerea in repetate randuri, sau asigura-i un loc unde isi poate expune in voie incercarile de mic artist. Amprenta personala asupra decorarii camerei sale, il va face pe copil sa se simta in largul sau, sa simta ca apartine acelui loc.

  1. Detaliile fac diferenta!

Detaliile fac diferenta dintre o camera obisnuita si un loc unde copilul sa simta ca se integreaza perfect. Consolideaza-ti relatia parinte-copil, discutand despre ceea ce ii place si alegeti impreuna mascotele pentru dormitorul sau. Acest detaliu va reprezenta un factor esential pentru un spatiu original.

Acum ca ai aflat care sunt cele mai importante elemente constitutive ale unui spatiu sigur, dar original pentru copilul tau, nu-ti ramane de facut decat sa pui in practica informatiile dobandite, sfaturile primite si, cu siguranta, vei face din camera copilului tau, un loc in care acesta sa se simta destins, relaxat si sa aiba sentimentul ca apartine in totalitate acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*