Cadita bebelusului de la nichiduta.ro – cum trebuie sa fie aceasta

Cadita bebelusului de la nichiduta.ro – cum trebuie sa fie aceasta
Cadita bebelusului de la nichiduta.ro – cum trebuie sa fie aceasta
User Rating: 5 (1 votes)

Igiena bebelusului, precum cea a adultului de altfel, este o necesitate zilnica. Confortul celor mici trebuie asigurat si in timpul baii, iar pentru asta o cadita corespunzatoare trebuie cumparata. Nimeni nu vrea sa riste, respectiv sa se intample ca bebelusul sa alunece, spre exemplu, sau sa stea prea inghesuit. Poate ca in primele luni cel mic nu se poate exprima, insa cand mai creste, se va impotrivi baitei din cauza ca nu se simte comod in cada.

Iata deci ca in calitate de parinte trebuie sa fii atent si vizavi de o asemenea achizitie, care la randul sau impune responsabilitate.

Cadita potrivita pentru bebelusul tau

Cei mici adora sa se balaceasca si cu atat mai mult asteapta baita cu cat aceasta va fi facuta intr-o cadita pe placul lor, confortabila si atragatoare. Este foarte important sa prinda drag de asta inca de mici pentru ca mai tarziu sa nu fie necesar sa duci lupte de convingere cu ei.

Sa ai in vedere si ca temperatura apei sa fie corespunzatoare – nici prea calda, nici prea rece.

Iata la ce ar trebui sa te raportezi atunci cand urmeaza sa faci o astfel de achizitie.

In primul rand, este necesar sa te asiguri ca iei o cadita care a fost special conceputa pentru copil. Renunta la alte alternative pe care parintii tai poate le foloseasu inainte. De altfel, preturile specifice caditelor nu ar trebui sa te sperie, sunt destul de accesibile. Te poti orienta dupa cadite Little Mom, disponibile si pe nichiduta.ro – magazinul cu articole din cele mai diverse pentru copii.

Raporteaza-te la dimensiunea caditei. Iata un criteriu foarte important. Cand iei o cadita prea mare, cel mic aluneca constant si asta il poate speria. Exista totodata si riscul sa inghita apa. Interesul tau este de a-l obisnui cu baitele.

Nu lua nici un model fix sau prea mic. Copiii cresc foarte repede si nu vei dori sa cumperi alta noua la scurt timp din cauza ca nu mai incape in ea.

De asemenea, ar trebuie sa bifezi un model care dispune de accesorii ce completeaza nivelul de confort. In conditiile in care cea pe care ai pus ochii nu dispune de accesorii, asigura-te ca este usor inclinata. E necesar ca micutul/micuta sa stea cu capul ridicat.

Ai in vedere mai ales materialul din care este confectionata cadita. Un model din plastic trebuie sa aiba o forma corespunzatoare, care ii poate asigura confortul bebelusului.

Nu in cele din urma, raporteaza-te si la grosimea plasticului. Chiar daca toate arata la fel, cele care sunt prea subtiri tind sa se indoaie sub greutatea micutilor. Ca sa stii ca nu va ceda prea curand, alege un model mai gros pentru ca iti va oferi mai multa rezistenta si totodata mai multa incredere in ceea ce priveste utilizarea ei.

Sa nu uiti sa ai intotdeauna pregatit si un prosop de baie pentru pitic. Acesta de asemenea trebuie sa fie calitativ, atent cu pielea sensibila a micutului, de preferat dintr-o fibra moale.

Atat cadite, cat si prosoape corespunzatoare, intr-o diversitate de modele, gasesti pe nichiduta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*