AMINTIRILE – cea mai pretioasa comoara a unei familii

AMINTIRILE – cea mai pretioasa comoara a unei familii
AMINTIRILE – cea mai pretioasa comoara a unei familii
User Rating: 5 (1 votes)

Recent ai aflat ca vei deveni mamica? Ai vrea sa opresti timpul, pentru a te bucura cat mai mult de aceste momente, insa totodata esti nerabdatoare sa iti cunosti copilasul? Exista diverse modalitati prin care aceste clipe pot fi prezervate, cel mai des, cuplurile alegand realizarea unei sedinte foto, pentru ca prezentul sa fie capturat in imagini statice, cat mai impresionante. In arta vizuala, este foarte important sa fie transmis un mesaj sau un sentiment prin lucrarile realizate, artistii avand rolul de a insufleti subiectele lor, nemiscate, prin surprinderea reactiilor, mimicilor, conturand povestea lor prin cromatica, contraste si incadrari.

Arta captarii amintirilor

Ti-ai dori sa poti captura clipele? Ai vrea ca unele momente sa fie vii pentru o eternitate? Odata cu trecerea timpului, memoria incepe sa incetoseze unele amintiri, inchizandu-le intr-o cutie aflata in strafundul mintii. Acestea sunt readuse la viata cand sunt declansate de un factor conectat sau asociat cu desfasurarea actiunilor din perioada respectiva.

Alegand profesionisti, precum serviciile foto de maternitate de la Andreea Velican, vei avea siguranta unui album cu imagini unicate, personalizate in decoruri de poveste. Crearea unui cadru deosebit in care sa fie imortalizata evolutia bebelusului tau in pantece, va fi apreciata nu doar ca o creatie artistica de moment, ci ca o documentare a evolutiei copilului inca din primele sale luni de existenta. Acesta va putea aprecia chiar si peste ani, dragostea pe care i-o porti, iubirea pe care o emani si nerabdarea de a-l cunoaste, avuta timp de noua luni. Nu il priva de aceasta oportunitate si investeste in pastrarea acestor momente speciale, pentru intreaga ta familie de acum, dar si pentru cea din viitor.

Precum poti sa vezi detalii pe site-ul Andreei Velican, nu doar perioada maternitatii este unica, ci si evolutia micutului tau. Nu neglija dezvoltarea acestuia si programeaza sedinte foto periodice, cel putin in primul an de viata. Prin imaginile realizate, artistul va surprinde si minunatele expresii ale copilului, frumusetea sa naturala si textura unica a pielii sale. Pe masura ce bebelusul creste, fotografiile nu vor mai documenta doar evolutia sa fizica, ci si relatia dintre el si parinti. Vor fi surprinse privirile pline de dragoste si gingasie, gesturile atat de delicate pe care le face, surasul sincer, pur, pe care il are cand isi priveste mama, tatal.

Importanta unui album fotografic

Odata cu trecerea timpului, cu dezvoltarea personala, incepe sa se resimta nevoia revenirii in trecut, in clipele bune si frumoase de odinioara, cand lucrurile pareau a fii mult mai simple, mai usoare. Cand responsabilitatile si haosul de zi cu zi te acapareaza, ingropandu-ti personalitatea in deadline-uri si probleme, incepe sa apara nevoia unei escapade in aminitiri. Cu toate acestea, de multe ori, ele sunt incetosate, fiind sufocate de grijile zilnice.

Anticipand aceasta nevoie, poti inca de pe acum, la inceputulrule intemeierii familie tale, sa apelezi la un fotograf profesionist care sa te ajute sa pastrezi nu doar clipele, ci si emotiile pe care le ai in perioada maternitatii.

Realizarea unui album foto printat, are un efect diferit asupra fiecarui privitor, fata de cel online, digital. Asemenea citirii unei carti, print-ul creaza o relatie speciala, unica, cu cel care ii rasfoieste paginile, absorbindu-l in poveste. Desi suntem in secolul vitezei, al tehnologiei, simtind constant nevoia de conexiune la mediul online, nimic nu poate inlocui privitul unui album realizat manual. Acesta trebuie sa fie facut cu grija de catre profesionisti, in timp pastrandu-si aspectul impecabil, nu doar valoarea emotionala.

Precum fiecare persoana este unica si nu se aseamana cu nicio alta pe lume, asemenea este fiecare sarcina si fiecare bebelus in parte. Investeste in pastrarea amintirilor, consevand cu grija fiecare moment prezent pentru imprevizibilul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*